Loj Shperblyese per Lojrat Olympike 2016

Pershendetje nga WEB-FAQE.net
Per hire te pjesmarrjes se Kosoves per here te pare ne Lojrat Olympike, WEB-FAQE.net per gjdo Medalje qe fiton Kosova ne Rio 2016 WEB-FAQE.net ju shperblejme me nje nga keto Qmime:
Per gjdo Medalje te Bronzte nje Logo (ne Farmatin .jpg dhe .png)
Per gjdo Medalje te Argjendte nje Domain (Domain sipas Deshires suaj | .net | .de | .eu | .com)
Per gjdo Medalje te Arte nje Web-Faqe (Webfaqe me 5 Faqe, plus Domain dhe Logo)

Rregullat per pjesemarrje ne lojen shperblyese:
Pjesmarrje ka te drejt gjdo njeri nga ju.
Fitues esht kush e ben:
– Like WEB-FAQE.net ne Facebook > https://www.facebook.com/web.faqe.net/
– Komento Postimin ne Facebook > https://www.facebook.com/web.faqe.net/postimi
– Merr me se shumti like per Komentin tuaj
Shpresojm qe himni dhe flamuri i Kosoves te ngrihen larte ne Rio. SUKSESE!