Urime Dita e Pavarësisë së Kosovë

Urime Dita e Pavarësisë së Kosovës – Happy Independence Day Kosovo

Motra dhe vëllezer Kosovar të nderuar,
i pranoni përshëndetjet më të ngrohta dhe më të sinqerta për “Ditën e sotme të Pavarësisë se Kosovës” nga WEB-FAQE.net
Kalofshit të gjithë ditë të paharruara argëtuese dhe festive.

E pergezofshim te gjithe shtetin tonë të ri. I bekuar qoftë Mëmëdheu ynë i dashur. Urime 8 vjetori i Pavarësisë se Kosovës!